L’empresària turística Laura Janer s’incorpora a la candidatura de Junts per Catalunya

Junts per Catalunya de Calella ha anunciat aquest matí la vuitena incorporació a la candidatura que presentarà a les municipals del 28 de maig. És Laura Janer, empresària turística i calellenca aficionada a la dansa i el teatre.

Laura Janer s’uneix a la candidatura de Marc Buch a l’alcaldia de Calella. El partit ha confirmat la seva incorporació al projecte polític per a les municipals del 28 de maig donant a conèixer el seu perfil personal i professional, també posant de relleu la seva afició per les arts escèniques ja que de jove va ser ballarina professional i ara continua vinculada al món de la dansa a través de l’associació Tres al Cub de Calella. També ha col·laborat amb l’Associació de Teatre Solidari de Calella (ATSOC) i Joventut Artística.

Empresària turística, ha dedicat la seva vida a la gestió hotelera en els negocis familiars com l’Hotel Balmes. És especialista en web manager i comerç electrònic a la cadena GHT Hotels. A més, col·labora amb l’Associació Turística de Calella (ATC).

Janer és la vuitena incorporació a la llista que encapçala l’alcalde Marc Buch fent tàndem amb Josep Grima. Se suma als noms ja anunciats d’Araceli Santarén, Lídia Pidemunt, Christian Negre, Anna Pérez, Quim Pla, Manel Vicente i Mireia Itchart.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *