Les administracions de loteria demanen que se’ls apugin les comissions a les portes del sorteig de Nadal

Les administracions de loteria amenacen de tancar el dia del sorteig de Nadal, 22 de desembre, i els posteriors, 23 i 24, dies en què els clients van a cobrar els premis. El motiu és que fa 17 anys que no els apugen les comissions que s’enduen per cada dècim venut i reclamen ara una actualització.

A través de l’organització “Loteros en lucha” diferents administracions de tot l’estat s’han posat d’acord per exigir un augment en les comissions, congelades des de fa 17 anys i planejar accions de protesta davant de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l’Estat. Míriam Marrè, de l’administració que hi ha al carrer Matas i Rodés, denuncia que al llarg de tots aquests anys els hi han apujat impostos, però no les comissions.

En 17 anys el nivell de vida ha pujat molt, quasi un 31% i nosaltres estem congelats. Hi ha un desajust molt gran. En comparació amb tot el que paguem, percebem de cada premi una part molt petita.

Malgrat que, una de les opcions que hi ha sobre la taula és la vaga pel dia 22 de desembre, des de Calella, Míriam Marrè no preveu tancar, pel simbolisme del dia.

M’estic plantejant tancar, però només al matí i jo seré a dins. M’agradaria donar un premi i estar amb els meus clients. Jo les vagues i reivindicacions no soc partidària, soc més d’anar a protesta davant de qui té la culpa, que són els polítics, el poble no en té cap culpa.

En els dies vinents s’ha d’anunciar quines reivindicacions volen dur a terme des de les administracions de loteria.

Recupera l’entrevista a Míriam Marrè: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *