Les benjamines del CN Calella progressen a la lliga del Campionat de Catalunya de figures

Equips benjamí de nivell 1 (esquerra) i de nivell 2 (dreta) del CN Calella

S’acaba de disputar la segona jornada de categoria benjamina de natació sincronitzada, amb la participació de dos equips del CN Calella. Martina Gerosa, de l’equip de nivell 2, va obtenir la millor puntuació de totes les nedadores de la seva categoria.

Va quedar primera de les 79 esportistes que van competir a la lliga. L’equip de nivell 2 del CN Calella va aconseguir classificar entre les vint primeres a Noa Rubio, que va ser setzena. Les altres integrants són Alexia Saucedo, Vera Lazo, Alicia Gabriel, Isona Parés, Natàlia Alias i Nora Mesa. Van executar les figures Barracuda Benk Knee i Cama de Ballet Simple.

Pel que fa a l’equip de nivell 1, la calellenca amb millor classificació va ser Mercè Nebot, en el lloc 56 del total de 81 nedadores de la categoria que van participar a la segona jornada de lliga. Es va disputar a la Piscina Sant Jordi de Barcelona. L’equip està format per Marta Blánquez, Gala Serra, Valèria Kushynskaya, Xènia Guerra i Lara Monràs. En aquest cas, van executar les figures Veler altern i Granota.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *