Les comarques de Barcelona van rebre més de 4 milions de turistes durant el 2015

Imatge d'arxiu

L’estudi sobre indicadors turístics a la província de Barcelona constata un increment de l’1,6% en el nombre de viatgers allotjats a la demarcació, respecte el registre del 2014. En total, més de 4 milions de turistes, gairebé a parts iguals entre el viatger domèstic i l’estranger. L’informe presentat per Turisme de la Diputació de Barcelona no inclou l’activitat concentrada a l’àrea del Barcelonès.

La diferència acumulada durant el 2015 ha estat de 65.419 viatgers, un increment registrat essencialment entre els mesos de gener i maig. A partir de juny i fins a desembre, el segon semestre de l’any, el nombre de turistes allotjats a les comarques de Barcelona va ser similar al 2014.

Una altra dada destacada de l’informe correspon al còmput de pernoctacions, que va créixer fins als 12,6 milions. Això representa un allargament de l’estada mitjana i, conseqüentment, un tipus de turisme menys invasiu i més sostenible.

Per tipologies d’establiments d’allotjament, els hotels obtenen un lleuger creixement del 0,7% en el nombre de turismes, i del 2,5% en el total de pernoctacions. Importants xifres de creixement en establiments de turisme rural: del 15,6% en el volum de turistes rebuts i de l’11,9% en les pernoctacions.

L’estudi no entra al detall de l’evolució dels indicadors turístics per marques territorials.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *