L’Espai Caixa de Calella farà eleccions al maig per renovar la junta directiva

Francesc Montero a l'Espai Caixa, arxiu
Francesc Montero a l'Espai Caixa, arxiu

El president de l’Espai Caixa, Francesc Montero, ha confirmat a Ràdio Calella TV que no optarà a la reelecció i que la seva voluntat és donar pas a gent nova perquè s’ocupi de dirigir l’entitat i mantenir el nivell d’activitat que s’ha assolit en els últims tres anys. Les eleccions per escollir la nova junta directiva se celebraran el pròxim mes de maig.

Francesc Montero no continuarà a la presidència de l’Espai Caixa a partir del mes de maig, quan hi ha previst que se celebrin les eleccions per escollir la nova junta directiva de l’entitat. Va arribar al càrrec fa tres anys, amb moltes il·lusions i projectes, i creu que ara és el moment per donar entrada a gent nova.

“Ja fa temps que em ronda pel cap que hauria de plegar, perquè el mandat esgota i crec que hauria d’entrar gent amb noves idees, motivacions i il·lusions; i si poden ser més joves, encara millor”, ha manifestat Montero en declaracions a Ràdio Calella TV. “La junta es podria quedar tres anys més però en principi, i crec que no canviaré d’opinió, ho deixo”, ha afegit.

Montero no descarta que membres de l’actual junta directiva passin a formar part d’alguna de les candidatures que es presentaran a les eleccions del maig. En aquest mandat l’acompanyen la vicepresidenta Maria Antònia Vila, Maribel Turon, que n’és la secretària, i Josep Tarrés en el càrrec de tresorer; a més dels vocals.

A l’hora de fer balanç, Montero en destaca el fet d’haver ampliat el seu cercle d’amistats i haver contribuït a dinamitzar el col·lectiu de gent gran de Calella. “Veure l’alegria i la il·lusió dels socis és el que realment omple de satisfacció, perquè encara que siguem gent gran d’edat, som joves de cor. És el que em quedarà”, ha assegurat l’encara president de l’Espai Caixa.

L’última activitat que ha impulsat l’Espai Caixa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella són els balls a l’Espai Mercat. Amb una gran acollida en la seva estrena, es faran un cop al mes a la sala polivalent de l’equipament comercial.

El pròxim 29 de febrer, l’associació de gent gran Espai Caixa celebrarà l’assemblea general ordinària on, a banda de fer memòria d’activitat del 2015 i presentar la programació del 2016, també s’informarà de la futura convocatòria d’eleccions. En aquest sentit, la junta directiva demana la màxima assistència.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat