[ACTUALITZACIÓ] “L’auca del Senyor Esteve” tindrà un segon passi a Calella

Ramon Villaret pujarà a l’escenari de la Sala Mozart, el 18 de maig, amb els companys de La Puntual per a la representació de “L’auca del senyor Esteve”, ara en gira per tot Catalunya. Davant de l’èxit de la venda d’entrades de la primera funció, se n’ha anunciat una segona per el mateix 18 de maig a les 18.30 h. Les entrades per aquest segon passi es posaran a la venta avui a les 17 h, a un preu de 15 €. La primera funció va esgotar entrades, una resposta per part de la gent de Calella, sobretot, que Villaret celebra però alhora reconeix que l’imposa i que li suposarà una dosi extra de nervis el dia de la funció.

Segon passi per Lauca del senyor Esteve a Calella. Davant de l’èxit de la primera funció -les entrades s’han esgotat en pocs dies- l’Ajuntament ha anunciat que hi haurà una segona funció. Serà el mateix dia 18 de maig a les 18.30 h. Les entrades es posen a la venda a Entrapolis a les 17 h d’avui i tenen un preu de 15 € l’entrada anticipada.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Ramon Villaret ha parlat de com creu que viurà la funció que farà a casa en el marc de la programació del cicle Escena Calella. “Suposo que amb molts nervis. Imposa mostrar-te davant dels teus. Però ho farem bé, com hem fet fins ara”, ha indicat.

L’auca del senyor Esteve és l’obra que surt del talent teatral La Puntual de 3cat, un èxit televisiu a càrrec d’Àngel Llàcer i Enric Cambray, entre d’altres, que van escollir l’elenc per representar aquest clàssic de la dramatúrgia catalana escrit per Santiago Rusiñol. És una comèdia costumista que retrata la petita burgesia catalana i gira a l’entorn d’una família que regenta una merceria.

L’octubre passat, Ràdio Calella TV va avançar la data de la representació aquí a la Sala Mozart i l’expectació per veure-la ha anat creixent fins al punt que les entrades han volat i s’ha programat un segon passi. De fet, el mateix Villaret explica que va tenir una resposta que va sorprendre a la plataforma comercialitzadora, que és la que s’encarrega de la venda de la majoria d’espectacles que es fan a Calella.

M’ha arribat un missatge dient que no s’havien trobat mai a Calella que, en només dues hores, es venguessin 300 entrades. Estic molt content.

La cita és per al dissabte 18 de maig a la Sala Mozart, un espai que ara està en procés de reforma, un pas més. Ara s’està treballant en el revestiment interior perquè s’ajusti a la normativa de seguretat i contra els incendis, aconseguint també que en millori l’acústica.

Després de fer-ne la preestrena per a familiars i amics dels integrants de l’elenc, L’auca del senyor Esteve de La Puntual està de gira pels teatres catalans. Dels més importants. Ramon Villaret assegura que està sent una experiència i una aventura magnífica, i que l’acollida arreu és espectacular. Diu que això, malgrat tot, no farà que deixin de tocar de peus a terra.

La gira està anant molt bé. Vam començar a Gavà i després vam anar a Manresa per actuar al Kursaal, que és un teatre esplèndid, amb doble funció, cosa que no havia fet mai; i l’endemà a Berga (…) Toquem de peus a terra, som afeccionats que hem tingut la gran sort de participar en aquesta aventura. Ens encanta fer quilòmetres. Suposo que si fos la nostra professió, seria dur.

Ramón Villaret a revelat a Ràdio Calella TV que té en mans nous projectes teatrals aquí, que no passen exclusivament per pujar a l’escenari i interpretar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *