El Memorial Jordi Bachs segueix creixent

Les primeres posicions del 12è Memorial Jordi Bachs se l’han endut dos equips d’Arenys. El bon ambient ha fet pensar ampliar modalitats, espai i temps per a pròximes edicions.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el 12è Memorial Jordi Bachs que ha deixat una sensació molt positiva a l’organització de Vòlei Platja Calella. Finalment, han participat 30 equips (24 en categoria absolut i 6 en Sot16). Un memorial que ha permès utilitzar 4 dels camps fent grups de 6, de diferents categories i prioritzant l’ambient, el respecte entre participants i la competitivitat. Valors que representen al jugador desaparegut Jordi Bachs. Enguany i en les dues categories, els guanyadors han estat equips d’Arenys de Mar contra calellencs, diu Xavi Alonso de l’Associació de Vòlei Platja Calella.

Va guanyar la final un equip d’Arenys. Són jugadors que estan habituats a jugar a Vòlei Platja i que també juguen en modalitat 2×2. Justament la final la van guanyar contra un equip de l’organització, que som l’equip complementari. És un equip que juga en funció dels equips inscrits. Un duel Calella-Arenys que va ser molt interessant. En categoria Sot16 també es va fer un duel Calella-Arenys que van guanyar els nens i nenes d’Arenys. Un ambient molt maco que ens va permetre aïllar les finals perquè tothom les pogués veure i d’aquesta manera generar més ambient a la final.

De cara l’any que ve, Alonso ens explica que el bon ambient ja els ha fet pensar en la pròxima edició.

De cara a pròximes edicions seguirem ampliant el marge per posar la categoria 2×2. Volem ampliar les hores si hi ha llum a la zona de la guingueta. Coses es poden seguir fent perquè la gent surt satisfeta i això ens engresca a continuar treballant amb aquest sentit.

Una competició esportiva centrada en el bon ambient que diu Alonso “gràcies a tots els col·laboradors que han fet créixer i han donat un torneig més important a la ciutat”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *