Quico Pi de la Serra cap de cartell del 30è Festival de Jazz & Blues

Homenatge_Joan_Oliver_Quico_Pi_de_la_Serra

El Festival de jazz & Blues arriba enguany a la seva 30 edició replet de novetats. I és que per celebrar l’efemèride els seus organitzadors han decidit programar concerts durant tres dies, ampliar escenaris i es desmarca completament dels actes de Festa Major, com tradicionalment es feia. La nova edició, que arrencarà divendres i finalitzarà diumenge, portarà a Calella artistes de renom com Quico Pi de la Serra o l’explosiva Koko-Jean.

La Sala Mozart, la plaça de l’Església, el Xiri 9 o el restaurant la Gàbia seran els escenaris de la 30a edició del Festival de Jazz & Blues. Un festival que arrencarà divendres 17 amb actuacions al passeig de Mar.

Aquest any en fer el 30 aniversari hem volgut ampliar tant de dies com escenaris. L’escenari principal serà a la plaça de l’Església, però divendres per donar el tret de sortida en un format més íntim hem programat activitats a la Gàbia i al Xiri 9.

Hi actuaran Jazz Crosteau Quartet, DJ Juke Joint Jams i el grup Slim Pickins One Man Band.

Dissabte arribarà el pla fort del festival amb els concerts a la plaça de l’Església on també s’organitzarà la Fira del Disc (d’11h a 14h i de 18h a 21h). A les 11.30h actuarà el col·lectiu DJ’s de Blues Juke Joint Jams, a les 13h Slim Pickins One Man, a les 18h Queralt Albinyana Blues Trio i a les 20h Sergi Estella Home Orquestra.

El mateix dissabte a les 21.30h a l’escenari de la Sala Mozart hi haurà l’actuació d’un dels cap de cartell del festival: Quico Pi de la Serra. Per aquest espectacle sí que és necessari treure una entrada prèvia al portal entrapolis.com al preu de 10 euros. Al concert de Pi de la Serra li seguirà el de Koko-Jean & The Tonics, també amb entrades al preu de 10 euros. Pla ha destacat la importància de tenir a Calella i poder gaudir d’aquestes dues personalitats tant importants dins el món del Jazz.

Com a cap de cartell tenim a Quico Pi de la Serra acompanyat d’en Joan Pau Comellas. Dos grans d’Europa i després tenim un altre nou concert el de la Koko-Jean, la compararen amb la nova Tina Turner. Els amants del R&B no s’ho poden perdre.

Diumenge arribarà el darrer dia de festival amb les actuacions a la plaça de l’Església de Juke Joint Jams (11h), Lluís Navarro i Castor Compadre (12 h), l’actuació infantil “Les meravelloses aventures de la Sra Jazz i el Sr Blues” a càrrec d’Andreu Cunill i Sònia Hernàndez i s’acabarà la jornada a les 20 h amb el concert de Johnny Big Stone & Sweet Mart.

Enguany i com ja va passar l’any 2019 el Festival es desmarca després de molt de temps de la programació de Festa Major. Segons Pla l’objectiu és diversificar l’oferta cultural.

Aquest festival quan va néixer, no hi havia gaires actes de Fm, però cada any ara hi ha més actuacions, més les de la Fira i és impossible seguir-ho tot. Vam veure necessari treure’l perquè coincidien massa actuacions i quedava com enterrat.

Tots els espectacles són gratuïts a excepció dels que es faran a la Sala Mozart, que ja tenen les entrades a la venta al web entrapolis.com.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *