Les fotografies premiades al Trofeu Carpinell il·lustren el nou calendari d’Oncolliga Calella

Calella és la protagonista de les imatges que il·lustren el calendari solidari d’Oncolliga del 2022. L’acompanyen una selecció de les fotografies premiades amb el Trofeu Rafel Carpinell que organitza Foto-Film Calella, que ha arribat a l’edició número 30. Hi apareixen indrets, persones i instantànies de moments per al record. Es pot trobar en diverses botigues, a Calella i Santa Susanna, i els diners es destinen a finançar els programes d’atenció psicosocial que l’entitat ofereix a les persones amb càncer i a les seves famílies.

Maria Pera, presidenta d’Oncolliga Calella, explica que el calendari que editen des del 2010 s’ha convertit en un imprescindible en moltes cases de la ciutat. Com cada any se’n fa la presentació en el marc de la Fira de Calella i l’Alt Maresme i ara es pot comprar en diversos establiments (*).

Són una col·lecció d’imatges emblemàtiques i significatives del dia a dia de Calella.

Hi surten el Far i les Torretes, a més de la Roca Grossa, que apareix el març i l’abril. Hi ha fotografies de l’Aplec de la Sardana, del Consell de la Gent Gran, dels Castellers de l’Alt Maresme en una actuació de Festa Major, i de la Banyada Nadalenca, entre d’altres. És una selecció de imatges molt boniques.

El calendari consta de 13 imatges: la capçalera i les que acompanyen cada mensualitat. La tria s’ha fet entre els premiats del Trofeu Rafel Carpinell. La més antiga és del certamen del 1996, obra de Josep Maria Colomer; i la més recent, del 2020, del també calellenc Pere Mas. Entre els seleccionats hi ha Óscar Sánchez, Jaume Forest, Joan Llobet, Ivan Lluís, Joan Maria Arenaza, Guillem Torné, Anna Ortega, Felipe Bravo, Fernando Olaizola i Queralt Botey.

Com a novetat, una il·lustració creada per Xavier Cáliz acompanya cadascuna de les fotografies del calendari del 2022.

Es ven al preu de 10 euros, que es destinen a finançar els diversos programes d’atenció psicosocial que duu a terme Oncolliga Calella.

Tenim el Servei de Suport Immediat a Domicili (SSID) per a persones en situació de final de vida, sessions de suport psicològic, fem préstec de material clínic i de perruques, classes de ioga i pilates, fem conferències i tallers…

Oncolliga Calella participarà a la fira per La Marató que es farà el diumenge 19 de desembre al matí a la Plaça Catalunya, on a més del calendari del 2022 també s’hi podran trobar les manualitats que està preparant el grup de voluntaris de l’entitat. Unes 250 persones hi estan associades.

Punts de venda del calendari d’Oncolliga Calella:

?Regals Marina
C/ Església, 156

?Fruiteria Dolors
C/ Bruguera, 34

?Carnisseria Montse
C/ Costa i Fornaguera, 122

?Carnisseries Camps
C/ Bruguera, 27
C/ Església, 352

?Perruqueria VANEVANS
C/ Costa i Fornaguera, 24

?Perruqueria CG
C/ Cervantes, 75 (Plaça Catalunya)

?Pere Font perruquer
C/ Església, 303 1er

?Papereria NOGUERAS
Santa Susanna

?Pastisseria SAULEDA
C/ Sant Joan, 61

?Perruqueria cinqsentits (antiga Quim i Esteve)
C/ Amadeu, 98

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.