Les noves butaques de l’Orfeó volen padrina o padrí

Crida a col·laborar amb la reforma de l’Orfeó Calellenc. Joventut Artística ha iniciat una campanya d’apadrinament de les noves butaques de la sala per finançar-ne l’adquisició. L’entitat anima a particulars o empreses a fer una aportació econòmica de 100 euros o 150 euros, en funció de la modalitat escollida, i a canvi donarà algunes recompenses. També es reconeixerà el gest amb la col·locació d’una placa amb el seu nom.

Joventut Artística apel·la al compromís cultural de les calellenques i calellenques perquè s’impliquin així en el projecte de reforma d’un equipament que, segons Nil Pera, és de la ciutat. En declaracions a Ràdio Calella TV ha dit que es tracta d’una despesa molt important per a una entitat sense ànim de lucre que es dedica a impulsar l’activitat teatral.

Amb la renovació de la platea, ens vam trobar que les butaques que teníem estaven molt malmeses i s’havien de canviar. Però és un pressupost molt elevat, i nosaltres com una associació sense ànim de lucre. Llavors se’ns va acudir que la gent de Calella es podia sentir part del canvi i ajudar-nos a assumir el cost. En definitiva, el teatre és de Calella i per a la gent d’aquí.

La campanya d’apadrinament de les butaques de l’Orfeó Calellenc contempla dues modalitats de col·laboració en funció de l’aportació econòmica que es faci: soft, de 100 euros; i la premium, de 150 euros o més. A tothom se li farà un reconeixement amb la col·locació d’una placa commemorativa al mateix teatre. També es donarà un diploma i entrades anticipades per a les representacions programades.

A la sala hi ha capacitat per a unes 170 butaques repartides per platea i amfiteatre, que s’han comprat de nou i estaran a punt per l’estrena del musical Germans de sang, el 4 de maig.

Són unes butaques noves, les hem comprat en una empresa del País Basc (…) El color serà molt similar, però no ho desvetllarem tot perquè serà bonic que la gent vegi la sala nova amb l’estrena de ‘Germans de sang’”.

Les obres de reforma de la sala calellenca han estat propiciades pel deteriorament del paviment de fusta a causa de les humitats. S’ha substituït per una llosa de formigó, i s’ha aprofitat això per renovar el pati de butaques. Els treballs que van començar a finals de gener enfilen la recta final.

Estem amb els acabats, que mai s’acaben. Estem en el procés final de pintura i deixar-ho tot arreglat (…) L’estrena de ‘Germans de sang’ és el 4 de maig i, per tant, estaria bé que en un parell de setmanes la platea estigués enllestida.

Joventut Artística ha comptat amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Calella per tirar endavant el projecte de reforma de la sala, que reprendrà l’activitat el pròxim maig després de 4 mesos d’aturada.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *