Les obres d’ instal·lació de la fibra òptica al carrer Església, entre Bartrina i Romaní, indignen a un dels comerciants de la zona

Les obres d’instal·lació de la fibra òptica al carrer Església, entre Bartrina i Romaní, han provocat les queixes d’un dels comerciants de la zona. Tot i que el cablejat havia d’anar per les façanes, finalment s’ha soterrat i ara tornen a tenir el carrer aixecat i ple de pols, segons explica Jaume Torrent, de la Peixateria Sole Mateu.

IMG_8641Jaume Torrent, de la Peixateria Sole Mateu, ha explicat a Ràdio Calella Televisió que des d’aquest dilluns tenen tota una banda del carrer aixecada i justament és la que toca al seu establiment, i això els genera un greuge molt considerable. Segons Torrent, amb aquest tipus de situacions el consistori demostra que no ajuda al petit comerç: “De defensar, aquest ajuntament no en defensa res. O almenys segons a qui i en quin moment. Aquest carrer era tot nou i ara fan una polseguera, jo vull agrair als pocs clients que venen perquè per aquest carrer no es pot passar amb la pols que hi ha. Per postres, avui quan he vingut a obrir he vist que estaven foradant davant mateix de la botiga”.

Segons ha explicat Jaume Torrent, els operaris de la fibra òptica havien d’instal·lar el cablejat per la façana de davant però un dels propietaris es va negar, un fet comprensible segons Torrent. Va ser llavors quan es va decidir obrir el terra però per la banda de davant, segons la informació que havia rebut d’un dels tècnics de l’Ajuntament. La sorpresa va ser que al final han foradat tot el carrer per la banda del seu establiment. Durant aquesta setmana Jaume Torrent ha intentat reunir-se, sense èxit, amb el tinent d’alcaldia d’Obres Públiques, Jordi Sitjà. Ara ja és massa tard i el mal ja està fet, segons sentencia Torrent: “Ara el mal ja està fet, el forat ja està fet i hi ha una pols molt gran des de dilluns fins avui dijous i no sé quan durarà. Ara ja no val la pena, ara què li haig de dir o què m’ha de dir. Ara només espero que quan posin la fibra i ho tapin esperem que no tardin tant”.

Segons Jaume Torrent, tot i que les obres de la fibra òptica les fa una empresa privada, en aquest cas l’Ajuntament no ha fet una supervisió per evitar casos com el que ell està patint i que afecta directament el seu negoci.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *