Les orquestres es reinventen amb concerts itinerants

El coronavirus ha obligat a molts sectors a reinventar-se i un d’ells ha estat el col·lectiu dels músics que se les han enginyat per poder tornar a oferir concerts en directe i amb públic. Prova d’això ha estat la nova proposta de l’orquestra maresmenca Girasol que farà una ruta festiva en camió pels carrers de Canet com a alternativa al concert de Festa Major.

La rua festiva passarà aquest dissabte pels carrers del poble portant música en directe des del camió per tal d’evitar aglomeracions. La clau és que els canetencs puguin gaudir del concert de Festa Major com cada any, però des del balcó de casa seva. Ho ha explicat, Lluís Ferrer, integrant de la banda.

És una mena de bus turístic on ens instal·larem tots els músics a dalt i anirem tocant pels carrers i la gent ens podrà veure des dels balcons, finestres o portals. És la manera que tenim de poder fer música en directe en temps de coronavirus. Les circumstàncies obliguen a buscar solucions, perquè els escenaris fixes provoquen aglomeracions.

L’estiu es presenta complicat per l’Orquestra. Per algunes actuacions encara no tenen data i d’altres s’han posposat. El que és cert és que hi ha una incertesa generalitzada sobre què passarà i com seran les revetlles de Festa Major per aquest estiu.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *