Les previsions apunten a un increment del turista britànic aquest estiu

Imatge d'arxiu

El pes del turisme britànic s’ha incrementat de manera considerable des de l’any passat fins ara a destinacions com Calella. Un dels factors que expliquen aquest increment és l’establiment de vols procedents del Regne Unit fins a l’aeroport de Girona. Una aposta de l’empresariat turístic de l’Alt Maresme que des d’un primer moment ha comptat amb el suport de l’administració.

Durant aquesta temporada turística, concretament entre els mesos de juny i setembre, hi ha 27 vols setmanals. Una xifra que anirà en augment a partir de l’any que ve quan seran 34 vols setmanals.

La presidenta de l’Associació Turística de Calella, Isabel Mallol, ha explicat que el turista britànic és molt benvingut a Calella perquè és molt familiar i té un poder adquisitiu alt: “El turista britànic és molt benvingut perquè és un turista que gasta diners, que té una certa reputació i a més a més, és familiar. És una de les fites proposades i aconseguides gràcies a diferents factors”. 

La presidenta de l’ATC també ha destacat el paper important que juga el turisme espanyol que s’ha incrementat durant l’últim any.

L’Associació Turística, a través de l’Agència Turística de Calella, posarà en marxa aquest proper dissabte les activitats de dinamització a la platja. D’aquesta manera es donarà per inaugurada la temporada turística 2017. Isabel Mallol ha explicat durant una entrevista a l’Info Migdia que enguany es farà un seguiment més especial dels punts infantils del passeig, sobretot dels inflables, arran de l’accident de Caldes de Malavella que va costar la vida a una nena de sis anys: “El que hem fet aquest any és molt d’incís en la seguretat dels inflables de la platja. Tot això ho està supervisant el personal tècnic de l’Ajuntament. L’empresa subcontractada, FestaMusic Grup també té el seu protocol i plec de condicions que ja hi eren però ara posant més èmfasi per tal que la gent estigui tranquil·la i tingui confiança”.

Pel que fa a les dades d’ocupació disponibles i que dóna a conèixer l’Oficina de Turisme de Calella, durant el mes de maig es va registrar una ocupació del 51,92 per cent; això representa 2,25 punts més respecte al maig del 2016. El nombre de pernoctacions va ser de 10.415 durant el maig.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Isabel Mallol.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *