21D: Catalunya en Comú-Podem aposta per recuperar l’agenda social com a prioritat política

El partit morat, amb Xavier Domènech de cap de llista per Barcelona, ha presentat a Calella el lema de campanya per a les eleccions del 21 de desembre: “Tenim molt en comú”. El seu representant a la ciutat, el regidor ecosocialista Sebastián Tejada, assegura que Catalunya en Comú-Podem posarà per davant de la qüestió nacional allò que realment preocupa a la ciutadania, i que la uneix.

En declaracions a Ràdio Calella, Tejada ha explicat que la seva proposta passa per plantejar solucions als problemes que han quedat abandonats durant els darrers anys. La seva aposta és recuperar l’agenda social i defugir d’aquells que defensen mantenir l’estratègia processista.

“Tornarem a parlar seriosament d’educació, sanitat, infraestructures, atenció als més desfavorits, i orientarem el govern en aquesta direcció. Serà difícil donar suport a un govern que tingui com a objectiu únic la independència i, en tot cas, no avalarem cap estratègia unilateral”, va exposar Tejada.

En aquest sentit, Catalunya en Comú-Podem descarta establir aliances polítiques que no permetin tombar l’estratègia de país perquè això ha de passar, segons manté Tejada, per promulgar una llei que estableixi com s’ha de definir la relació entre Catalunya i Espanya.

Posa de relleu, en aquest sentit, que les enquestes els situen com un partit clau en la pròxima legislatura. “Totes les enquestes ens donen un resultat que ens permetria decidir l’orientació del pròxim govern, i volem fer-ho de forma contundent i orientar-la en una direcció totalment contrària als govern que ens han precedit”, va advertir.

Catalunya en Comú-Podem farà aquesta tarda (19h) el seu primer acte de campanya al local d’ICV de Calella amb la participació dels senadors Maria Freixanet i Òscar Guardingo.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *