L’Escola Pia agraeix públicament el suport de l’Ajuntament durant el confinament

marisa

La directora del centre escolar ha dit a través de Ràdio Calella TV que el consistori els ha facilitat recursos materials i humans perquè els alumnes puguin seguir el curs des de casa. Marisa Romero ha dit que han rebut més suport de Calella que no pas del Departament d’Ensenyament, de qui lamenta que en un primer moment hagués fet diferències entre la pública i la concertada a l’hora de dotar-los d’equips de protecció individual de cara al procés de preinscripció que, a partir de la setmana vinent, també es podrà fer de forma presencial.

Ensenyament va rectificar dies després i sí repartirà mascaretes i guants a la concertada. La directora de l’Escola Pia, Marisa Romero, ha reconegut que la decisió inicial de la conselleria la va sorprendre, i molt.

No m’ho podia ni creure. Com si en un Hospital fessin la distinció entre públics i concertats, seria una cosa semblant. Ens van deixar de costat, d’entrada, tot i que després ho han corregit.

A més d’aquests equips de protecció individual, i gràcies a la gestió de l’Ajuntament de Calella, el personal l’Escola Pia disposarà de viseres de plàstic per fer l’atenció presencial de les famílies durant el procés de preinscripció que comença la setmana vinent. En aquest sentit, Romero ha posat de relleu el suport rebut “des del minut zero”.

Des del minut zero es van posar a la nostra disposició per oferir voluntaris per fer repartiment dels dispositius com per facilitar paquets de connexió per a les famílies sense mitjans. És molt d’agrair que en moments tan complicats ho hagin posat fàcil.

Fonts municipals han informat que s’ha garantit la connectivitat a un total de 70 famílies amb fills en edat escolar de Calella perquè puguin seguir el curs de forma telemàtica.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat