Canet Rock versió tardor: canvi de dates però mateix cartell

CANET ROCK

L’organització del Canet Rock també ha decidit ajornar la setena edició del festival per la crisi del coronavirus. Es farà el dissabte 3 d’octubre i mantindrà exactament el mateix cartell. La decisió s’ha pres davant la incertesa de si es podran celebrar actes multitudinaris quan acabi la desescalada a finals de juny, fins on arriba l’actual pla del govern espanyol. La setena edició del festival s’havia de celebrar el 4 de juliol i ja tenia totes les entrades venudes.

En aquesta edició especial del festival l’organització assegura que prioritzarà la salut del públic i dels treballadors. En un comunicat expliquen que s’aplicaran les mesures necessàries per garantir la seguretat sanitària de tothom.

Pel que fa a les entrades, l’organització assegura que retornarà l’import íntegre a totes aquelles persones que els sigui impossible assistir a la nova data. Les devolucions es podran fer fins a l’1 d’agost i a partir de llavors es tornaran a posar a la venda.

El cartell d’enguany comptava amb artistes i grups de renom com els Manel, Els Amics de les Arts, Miki Nuñez, Oques Grasses o Doctor Prats, que finalment pujaran a l’escenari del Pla d’en Sala el 3 d’octubre per fer veure sortir el sol en versió tardor.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat