L’Escola Pia organitza un Scape Room telemàtic per amenitzar el confinament

Estar a casa 24 hores amb els fills pot suposar un veritable desafiament per a molts pares. Per combatre l’avorriment en temps de confinament les xarxes socials s’han omplert d’iniciatives creatives I lúdiques per entretenir tant a grans com petits. De fet l’Escola Pia de Calella s’hi ha sumat aquestes propostes culturals per amenitzar la quarantena. Ho farà amb un Scape Room digital cooperatiu el pròxim 4 d’abril a les 18 h de la tarda. Una iniciativa que té per objectiu distreure als usuaris però també integrar les noves tecnologies amb la cooperació.

Sota el nom d’Air Bananas, una companyia que busca pilots intrèpids per la seva nova base d’operacions a Catalunya, els participants hauran d’escapar i trobar la sortida d’aquest Scape Room telemàtic per aconseguir el certificat sense moure’s de casa. L’únic requisit per a participar és tenir un esperit aventurer i saber treballar en equip. Són declaracions del professor de l’Escolia Pia Christian Negre.

Aquesta proposta intenta integrar la videoconferència i promocionar la cooperació. És un joc d’escapament, on es fa una proposta per esbrinar un enigma. Hi ha dues categories, una primera per jugar amb família amb nens a partir de 5 anys, i una altra categoria la Pro, per a qualsevol jugar amb experiència o sense.

Es recomana que tant nivell familiar, com en la categoria Pro, es jugui en equips mitjançant una videoconferència. Els participants tindran 45 minuts per resoldre el joc amb èxit. Després aquest desapareixerà. Per jugar tan sols cal un dispositiu connectat a internet llapis, paper i que almenys un membre del grup s’apunti al formulari d’inscripció.

La inscripció es pot fer ja, ja està circulant per les xarxes. El sistema s’activarà el 4 d’abril a les 18 h i durarà un temps màxim de 45 minuts, aquells que dins el termini hagin estat capaços de resoldre obtindran el certificat, i aquells que no, malauradament ho hauran d’intentar en una altra ocasió.

Un joc que combina enigmes i trencaclosques, en mig d’un conte participatiu en el qual cadascú escriu la seva pròpia història. Una bona iniciativa per oblidar-se, ni que sigui tan sols 45 minuts, del virus del moment.

 

A continuació pots escoltar íntegrament l’entrevista al professor Christian Negre:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *