L’Escola Pia presenta en societat el seu projecte SUMMEM

Els responsables de l’Escola Pia de Calella presenten aquest vespre el nou projecte pedagògic SUMMEM. Serà en un acte obert a tota la ciutadania a partir de les vuit del vespre a la sala d’actes de la Cooperativa l’Amistat.

L’Escola Pia continua amb la implementació aquest curs 2016-17 del projecte SUMMEM. 400 escolars de P4, tercer, cinquè, sisè de primària i primer d’ESO amb el suport de 40 mestres treballaran amb aquest nou mètode.

Segons el director de l’Escola Pia de Calella, Jose Martín, es tracta d’una de les iniciatives pedagògiques més renovadores que es fa al país amb més de 3000 alumnes dels 20 centres de l’Escola Pia de Catalunya.

Durant el curs passat, i com a prova pilot, tres classes de cinquè, amb 80 alumnes, van estudiar el SUMMEM a l’Escola Pia de Calella. El projecte SUMMEM potencia que l’alumne aprengui millor a través de la motivació, el treball en equip i amb pensament crític. Ho explica Jose Martín.

Segons el director de l’Escola Pia de Calella, Jose Martín, aquest projecte vol donar respostes educatives reals als reptes de la societat del segle XXI fent una escola adequada a les necessitats dels infants i joves, trencant motllos i apostant per l’aprenentatge interdisciplinari, per competències i cooperatiu.

La presentació d’aquest vespre s’ha plantejat d’una manera amena i divertida defugint de la part teòrica del projecte. Segons el director de l’Escola Pia, serà una presentació fresca.

Està previst que en 4 cursos els 1.000 alumnes que estudien a l’Escola Pia de Calella treballin ja amb aquesta nova eina.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Jose Martín.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. 31/05/2017

    […] Escoltar l’entrevista Admin EPC 2 2017-05-31T17:57:36+00:00 summem_diuen| […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *