Un forn de pa obrirà parada al Mercat Municipal

L’última licitació de parades del Mercat Municipal s’ha resolt amb la concessió d’una de les cinc que hi havia vacants, on s’hi instal·larà un forn de pa. En quedaran encara quatre de buides ja que el consistori no ha rebut altres propostes que permetin ampliar l’oferta comercial i dinamitzar així l’equipament. La primera tinent d’Alcaldia, Núria Parella, ha admès que la resposta de possibles paradistes no els satisfà però que des del consistori es continuarà treballant per aconseguir omplir el Mercat de venedors i de clients.

La possibilitat d’obrir parada al Mercat Municipal per vendre productes no alimentaris no ha quallat. Era la proposta que s’havia incorporat en la licitació feta a principis del 2016 i que ampliava les opcions per poder acabar d’adjudicar tots els punts de venda de l’equipament comercial. N’hi havia cinc de buits i només s’ha aconseguit cobrir-ne un.

La primera tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Calella i responsable de Promoció Econòmica, Núria Parella, ha admès en declaracions a Ràdio Calella que la resposta a la convocatòria no els satisfà perquè esperaven rebre un major volum de propostes i, d’aquesta manera, diversificar l’oferta actual del Mercat Municipal.

“Molta gent va anar a l’ajuntament per demanar informació per obrir parades de peix, carn o altres productes ja que la licitació era més oberta, però tot i així només se n’ha demanat una i serà un forn de pa”, ha exposat Parella.

Parella ha assegurat que des del consistori es continuarà lluitant i buscant altres fórmules imaginatives per assignar les quatre parades que, a partir d’ara, continuaran sense activitat. “Ho seguirem intentant i estudiarem com poder ampliar l’oferta del mercat, com ho hem fet en aquesta última licitació”, ha assegurat la tinent d’Alcaldia.

Al Mercat Municipal de Calella hi funcionen avui dia dues parades fruita i verdura, una de peix i una bacallaneria i punt de venda de pesca salada; a més del bar que separa la zona comercial de l’espai polivalent.

La reforma de l’edifici, obra catalogada de l’arquitecte Jeroni Martorell, va donar-ne aquesta nova distribució. Ara, el consistori estudia instal·lar un sistema de climatització interior per combatre les altes temperatures de l’estiu. “És un espai obert i molt gran, la qual cosa no resulta gens fàcil”, ha admès Parella, qui recorda que el mes d’abril s’iniciaran els treballs per millorar l’accés a l’equipament comercial. “Aportaran valor afegit perquè donaran continuïtat al carrer Sant Joan fins a l’entrada del Mercat, que ara potser queda una mica separat de la zona comercial”, ha recordat.

La primera tinent d’Alcaldia apunta que la dinamització del Mercat Municipal serà un procés lent i que no es pot demanar que es completi en un sol any. “En fa deu que havia entrat en declivi”, ha afegit.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Jaume Torrent Coll ha dit:

    El Mercat es una mort anunciada, l’Ajuntament de la legislatura passada ja ho sabia, i al final, l’aconseguiran, tindran el que volien, tot el Mercat serà una “Sala Polivalent” LLASTIMA!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *