L’escola Salicrú farà el trasllat a les noves instal·lacions partir del 26 de març

La intenció és que els nens comencin el tercer trimestre, passades les vacances de Setmana Santa, als nous equipaments de la Fàbrica Llobet-Guri. Ho ha avançat la tinent d’Alcaldia d’Educació, Núria Parella, a una entrevista a l’Info Vespre.

“El trasllat es farà a partir del 26, que són les vacances escolars de Setmana Santa. Si tot va bé, serà per aquella setmana, per començar els nens de l’escola passat les vacances”

L’equip de govern ha visitat aquest matí les obres de l’escola. Parella ha explicat que les obres avancen segons el previst i que la propera visita serà la del claustre de professors.

“Estan finalitzant les obres i en fem un seguiment molt directe perquè ens fa molta il·lusió i avui les hem anat a visitar tot l’equip de govern i la veritat és que de moment va tot molt bé, segons el previst. Ara ja són els retocs finals i la veritat és que ara ja li veus la forma de l’escola i avui era un bon moment per fer la visita. Un dia d’aquests ha d’anar el claustre de professors i anar preparant per finalitzar del tot”

El proper diumenge 25 de març es realitzarà una jornada de portes obertes, tant de l’escola com de les instal·lacions del primer pis, on s’ubica el Centre de Formació Permanent Francesc Grau i Viader.

“Són unes instal·lacions molt més àmplies, molt més adaptades a les necessitats educatives de l’escola i a més a més cèntriques, que era una de les coses que es demanava pel projecte educatiu del centre, poder estar relacionats amb la ciutat, poder tenir més relació amb els pares… Jo crec que ells aquí podran tirar endavant de manera més eficaç el seu projecte educatiu. Les instal·lacions són molt amples, compten amb un gimnàs, que al Salicrú no hi ha gimnàs, compten amb biblioteca, tenen quatre aules per fer desdoblaments, tenen aules de reforç. En aquest sentit, els espais estan molt ben estudiats, tenen equipaments que no tenen a l’escola antiga”

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la tinent d’Alcaldia d’Educació, Núria Parella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *