L’Espai Jove obre inscripcions pel pròxim curs

Demà, coincidint amb l’inici de setembre, l’Espai Jove de Can Saleta tornarà a reobrir portes perquè els adolescents puguin tornar a fer-se seu l’equipament municipal. Ho faran també obrint inscripcions per a les activitats del pròxim trimestre que començarà a l’octubre. Totes són gratuïtes i s’hi poden apuntar joves a partir de 12 anys. A partir de demà també es pot tornar a fer ús de les aules de treball en grup, la sala d’ordinadors i la de jocs.

Ho ha explicat en declaracions a Ràdio Calella TV la regidora de Joventut, Cindy Rando.

De moment aquest setembre el que fem és obrir com a punt de trobada i aula d’estudi. Deixem uns dies perquè tothom s’adapti a la rutina i a la tornada a la normalitat i a l’octubre iniciarem el trimestre amb la nova programació.

Per inscriure’s i fer ús de l’espai només cal demanar a la recepció del mateix centre el carnet d’usuari. És un servei gratuït i cal inscripció a totes les activitats. 

El que els hi demanem quan venen a fer ús de l’espai és que s’apuntin, per tenir una mica el control d’accés a les instal·lacions. També els oferim un carnet com a usuaris de l’espai. Aleshores, el que sí que comentem és que quan fem activitats demanem que s’apuntin prèviament per tenir control de les persones que participaran i amb tema covid tenir una traçabilitat de contactes.

Si l’Espai Jove va néixer amb la idea que es convertís en un punt de referència per als nois i noies, avui la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Calella, Cindy Rando, ha confirmat que els joves s’han fet seu aquest espai, malgrat tots els impediments que han tingut amb la pandèmia. Rando recorda que encara no han pogut completar un curs amb normalitat. 

Tot i que portem tres anys oberts, hem hagut de tancar a causa de la crisi sanitària. Ens falta veure com funcionaria un curs normal. Però els joves estan encantats, és un espai que necessitem i ens demanàvem. Aquest és un espai que volem que se l’acabin de fer seu.

Per estar al dia de totes les activitats que s’hi fan també els poden seguir al seu compte d’Instagram @Calellajove on es pengen totes les activitats que es realitzen a l’Espai de Can Saleta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *