L’Especial Temporal Glòria, menció de qualitat en els XX Premis Ràdio Associació de Catalunya

PROGRAMA RÀDIO TEMPORAL

Una producció conjunta de cinc emissores municipals de l’Alt Maresme, entre les quals Ràdio Calella TV, dirigida i presentada per la periodista pinedenca Maria-Josep Hernández, ha rebut una menció especial en la desena edició dels Premis Ràdio Associació de Catalunya que s’han fet públics aquest migdia en un acte al Col·legi de Periodistes. L’Especial Temporal Glòria es va emetre el Dia Mundial de la Ràdio, el passat 13 de febrer, recollint diferents testimonis de les tempestes de finals de gener i la vivència dels periodistes que en van informar. El programa de ràdio va posar en valor el paper de les emissores municipals en la informació directe i de proximitat amb la ciutadania.

El programa es va enregistrar als estudis de Ràdio Pineda i va comptar amb la participació del cap tècnic de Ràdio Calella TV, Jordi Terme. Al seu costat, el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater, el director de Ràdio Palafolls, Marc Ferri, el periodista de Ràdio Malgrat, Emili Pacheco, i el periodista de Ràdio Pineda, Pep Basart.

L’Especial Temporal Glòria es vn emetre amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, el passat 13 de febrer de 2020. El podeu recuperar a continuació:

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat