Es busca família adoptiva per la Melana

melana web

La Melana és una gosseta dinàmica i molt jove que per diversos motius necessita una adopció urgentment. Fa setmanes que a la Melana se li està intentant buscar una llar sense èxit i la seva propietària ben aviat no se’n podrà fer càrrec. El centre caní Pedracastell, lloc de referència per a les adopcions d’animals domèstics de Calella, està fent difusió del cas a través de les xarxes socials, ja que en un qüestió de dies, la Melana no tindrà una casa on dormir.

La seva propietària per motius personals en qüestió de setmana ja no podrà fer-se càrrec de la Melana i és per això que està reunint tots els esforços per trobar-li una llar. Anna Figueras és la responsable del Centre Caní Pedracastell.

La Melana és una gosseta jove, de bon caràcter, que per motius personals la seva propietària ja no se’n pot fer càrrec d’ella. Llavors estem fent una crida per a veure si aconseguim trobar-li una nova família. És una gossa xipada, amb totes les vacunes al dia. Llavors estaria molt bé que si algú està interessat en ella que s’apropi a conèixer-la.

La Melana és un gossa mestissa, de tan sols un any, de mida mitjana i bon caràcter. Ara està buscant una llar urgentment o si no, haurà d’anar a una protectora.

Ben aviat no la podran atendre-la més i per això intentem que abans de qualsevol altra cosa trobi una família. Si no la trobem, anirà a un centre de gos perdut o abandonat, on seria amb altres gossos perduts o abandonats i perdria la qualitat de vida i al que està acostumada ara. Ella ara és en una llar i perdria aquest caliu i individualitat.

Aquells interessats en adoptar o conèixer a la Melana poden adreçar-se al Centre Caní Pedracastell trucant o enviant un whatsapp al 605 27 82 20 o al 657 08 44 53. L’adopció de la Melana hauria de ser imminent.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *