L’exentrenador del CF Calella, Manel González, nou assistent tècnic de l’Espanyol

manel gonzález

L’Espanyol va anunciar ahir el fitxatge del nou cos tècnic pel primer equip. Joan Francesc Ferrer Sicília, més conegut com a Rubi, serà l’entrenador del conjunt perico les dues pròximes temporades, i l’assistent tècnic serà el pinedenc Manel González qui va ser entrenador del Calella. Tots dos venen de fer pujar a Primera divisió a l’Osca.

En una entrevista a l’Info Vespre, Manel González s’ha mostrat il·lusionat davant d’aquesta nova etapa i davant l’acollida que han rebut per part de l’afició.

La veritat és que estàvem a Osca acabant la temporada, que ens ha anat molt bé, i la veritat és que que et truqui l’Espanyol és una alegria molt gran, primer perquè ja hi vam estar fa 10 anys, en el filial, i la oportunitat d’entrenar al primer equip estem molt contents i molt il·lusionats. Ens vam presentar ahir i hi havia molta gent que ja ens coneixia de l’etapa anterior que encara estan treballant al club i l’acollida va ser molt bona. Hem vist que la gent està amb un punt d’il·lusió i de ganes de que fem una bona temporada.

González porta molts anys treballant amb Rubi; aquesta temporada han aconseguit que l’Osca pugi a Primera divisió.

Portem ja molts anys treballant i tenim el nostre mètode i cadascú té el seu rol ja molt marcat i llavors cada any és més fàcil treballar amb ell. El dia a dia és treballar amb una persona metòdica, professional i que viu molt intensament la seva feina.

Encara no han vist a la plantilla, serà a principis de juliol quan comenci la pretemporada i passin les revisions mèdiques que començaran a entrenar.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Manel González, nou assistent tècnic de l’Espanyol.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *