L’himne feminista “El violador ets tu” arriba a Calella i s’interpretarà coincidint amb el 8M

chile

La cançó protesta contra la violència masclista que va néixer a Xile i que ja ha donat la volta al món es cantarà el pròxim 8 de març a Calella, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona. La Comunitat Feminista promou la interpretació d’“El violador ets tu”, que va ressonar per primer cop el passat 18 de novembre per denunciar la violència sexual exercida per la policia xilena. Aquest dimecres a la tarda es farà el primer dels assajos preparatius de la performance.

El punt de trobada és a la plaça del Parlament de Catalunya, davant de l’Institut Bisbe Sivilla, a les 18h. Se’n faran el 26 de febrer i el 4 de març.

Des de la Comunitat Feminista de Calella, Alba Martín, que també és professora de l’Institut, ha explicat que alguns alumnes del centre participar a la performance. Majoritàriament noies i algun noi.

Tenim molts alumnes conscienciats. Estan participant-hi moltes alumnes, algun noi també. Tots es van afegint cada vebada més a aquest tipus d’iniciatives perquè s’adonen del que passa a la societat, i l’Institut en forma part i també la representa.

La performance d’El violador ets tu serà un dels actes que està preparant la Comunitat Feminista de Calella amb motiu del 8M.

La Intersindical-CSC ha presentat aquest dilluns el preavís de vaga general pel pròxim 8 de març amb el lema: “Fem República Feminista, a la feina i a tot arreu”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *