L’Hospital de Calella confirma 4 morts per Covid des de principis de setmana

Imatge d'arxiu

Baixa el nombre d’ingressats per Covid a l’Hospital Sant Jaume per les 4 defuncions que s’han produït des de dilluns, quan la Corporació de Salut del Maresme i la Selva va donar a conèixer l’últim recompte. Segons dades actualitzades, hi ha 16 persones ateses. En el cas del sociosanitari, la xifra ha augmentat lleugerament fins a les 11 persones ingressades.

De les 30 persones amb positiu per coronavirus que hi havia ingressades dilluns als dos centres calellencs de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ara mateix n’hi ha 27.

A l’Hospital de Calella, on s’han confirmat 4 morts per Covid en els últims quatre dies, s’han registrat 6 nous ingressos i s’han donat 7 altes. D’aquestes, 3 han estat trasllats al sociosanitari.

Comptant-hi aquestes, i l’alta d’un dels pacients atesos, al sociosanitari s’hi comptabilitzen un total d’11 persones amb positiu per coronavirus.

I respecte dilluns, augmenta el nombre de professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva que estan aïllats per ser positius o contacte estret. Ja en són 5.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *