L’Hospital de Calella habilita dues plantes per atendre pacients amb la COVID-19

Pancarta penjada en una de les finestres de l’hospital
Pancarta penjada en una de les finestres de l’hospital

L’Hospital de Calella ha dividit les seves instal·lacions per atendre de forma separada als pacients amb positiu de coronavirus i evitar contagis. La mesura s’ha aplicat al servei d’Urgències, el circuit obstètric –sales de part i dilatació- i a les àrees quirúrgiques i d’hospitalització. A més, la direcció del centre ha decidit habilitar dues plantes d’hospitalitzacio a l’atenció i tractament de pacients amb la COVID-19 per fer front a un increment d’ingressats que fins ara es podien traslladar a hospitals més grans. A tot això, s’ha adaptat l’àrea de reanimació per als pacients crítics que requereixen de ventilació mecànica.

El doctor Josep Maria Prats, director d’especialitats quirúrgiques de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ha explicat que la zona destinada a crítics, a l’àrea de reanimació, tindrà una capacitat de llits adaptada a les necessitats de cada moment.

En aquest espai diàfan, on els professionals podran treballar sense entrar i sortir dels boxes, no hi ha una capacitat determinada, dependrà de les necessitats que tinguem.

Amb motiu de l’emergència sanitària pel coronavirus, també s’ha dividit l’espai de les sales de part i de dilatació per atendre de forma separada a les gestants que hagin donat positiu o que tinguin sospita de contagi. El circuit obstètric de la Corporació està concentrat a l’Hospital de Calella.

Recordem que, segons l’última actualització d’aquest dimarts a la nit, al Sant Jaume hi ha 14 persones ingressades amb la COVID-19.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat