Nova campanya dels comerciants per incentivar les vendes a Calella

IMG_20210716_114515

L’associació de Comerciants Calella Centre Comercial comença una nova campanya per incentivar les vendes i premiar les compres a la nostra ciutat. És la campanya Vals del Món que cada any fan coincidir amb la celebració de la Festa Major i la Fira, on es poden aconseguir fins a 400€ en vals de descompte als establiments col·laboradors.

El funcionament és l’habitual; caldrà omplir una butlleta que les botigues adherides a la campanya donaran als seus clients a canvi d’una compra. Josep  Gallart és el president de l’associació de comerciants.

Sempre la fem coincidir amb la Festa Major i el sorteig s’acaba fent a l’estand que l’associació té dins la Fira. És molt simple; donaran unes butlletes als clients de les botigues que s’hagin acollit a la campanya i el sorteig es farà en viu i en directe. Vindrà l’alcaldessa que farà de mà innocent que com cada any col·labora amb nosaltres, i serà una cosa ben senzilla. Aquests anys ens havíem plantejat si fer la campanya o no fer-la, però com que la Fira commemora els seus 40 anys vam pensar que era una data prou significativa.

Hi han 1000€ repartits en sis premis: un de 400€, dos de 150€, i tres de 100€, i l’acceptació per part dels comerciants ha sigut bona. Gallart ha insistit en la defensa del comerç local.

És una campanya que té bona acceptació, no com la del Nadal que és la forta de l’associació, però l’acceptació és bona i la gent està disposada a col·laborar. Que la gent s’animi que com bé sabeu nosaltres defensem el comerç local, volem que vagi bé. Hem passat i passem uns mesos molt durs, però a Calella sempre seran ben atesos i que entre tots sortirem d’aquesta situació.

El sorteig de la campanya Vals del Món es farà el 26 de setembre al migdia a l’estand que l’associació tindrà al recinte firal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *