La Síndica Municipal atendrà els dijous al matí als ciutadans que ho hagin demanat prèviament

síndica00000000

Al despatx que tindrà a l’edifici de l’Ajuntament Vell, on s’hi ha obert l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Serà allà on s’haurà de sol·licitar prèviament la visita a la Síndica Municipal, que començarà a prestar servei el pròxim 7 de juny. Sílvia López ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia que en funció de la demanda que tingui es podria ajustar l’horari en què atén els calellencs.

L’atenció es farà els dijous de 10.00h a 13.00h als ciutadans que hagin demanat hora prèviament a l’OAC, a l’edifici de l’Ajuntament Vell.

La primera visita ja es dóna pel dia 7 de juny. Jo atendré els dijous al matí. El despatx està a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, on està l’Ajuntament Vell, i serà amb cita concertada trucant a la OAC.

López ha garantit la seva independència respecte l’administració local, a qui requerirà que compleixi amb els terminis legals de resposta que hi ha establerts per norma. I és que la immediatesa en la resolució dels expedients que li arribin a mà serà, segons ha dit la Síndica Municipal, un dels criteris pels quals també vetllarà des de la seva responsabilitat.

Suposo que anirà en funció del tipus de petició i del tipus de documentació que es necessiti. De tota manera, en la rapidesa i la immediatesa hi estem treballant. Ara jo ja estic al Fòrum de Síndics, per saber ells com ho fan, quin és el temps, però això és una de les coses primordials, que la persona sàpiga el més aviat possible com està el seu expedient. I sobretot una cosa que m’agradaria fer és anar informant puntualment a les persones, dir no està resolt però sapigueu que estem treballant en això.

Sílvia López ha reiterat que exercirà el càrrec seguint els principis de proximitat i neutralitat, dos valors que considera que són una bona garantia pel ciutadà.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Sílvia López, qui fa una setmana va prendre oficialment possessió del càrrec de Síndica Municipal de Greuges de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat