L’impacte de la Covid no dona treva al Sant Jaume

L’hospital de Calella té 48 llits ocupats per pacients amb Covid, segons dades actualitzades aquest dilluns a la tarda. En els últims quatre dies, al centre s’hi han registrat 7 defuncions més per la malaltia.

Activitat intensa al Sant Jaume per l’impacte de la Covid. Respecte el recompte que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva va facilitar divendres passat, en només quatre dies, s’hi han comptabilitat 18 ingressos i 11 altes, una de les quals és el trasllat del pacient a un altre centre sanitari. A més, a l’hospital s’hi han registrat 7 noves defuncions per la malaltia. Això deixa un balanç de 48 llits ocupats per la Covid.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 69 professionals que han causat baixa per positiu per coronavirus.

Els indicadors situen la pandèmia en fase de retrocés

El grup de recerca de la Universitat Politècnica que monitoritza l’evolució de la pandèmia situa l’Rt local en el 0,86. La dada confirma que entra en fase de retrocés, tot i que s’haurà de confirmar en els pròxims dies.

En les últimes dues setmanes, i segons reporta el BIOCOMSC, s’han confirmat 1.328 contagis de coronavirus. La incidència acumulada per cada 100.000 habitants arriba als 6.502,7 punts.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *