L’independentisme local es coordina de cara a l’1 d’octubre

Integrants del Pacte Calellenc pel Dret a Decidir en una imatge d'arxiu

Partits polítics i entitats tenen previst celebrar un acte conjunt d’enganxada de cartells per donar inici a la campanya del referèndum d’independència. Es farà a la confluència dels carrers Església i Indústria, i hi participaran el PDECat, ERC i la Cup, i d’altra banda Calella per la Independència, Òmnium Montnegre i l’agrupació Esquerres per la Independència; segons ha pogut confirmar Ràdio Calella TV.

De fet, partits i entitats ja es van reunir diumenge passat al vespre per perfilar l’estratègia conjunta pel sí. Ho explicava ahir a l’Info Migdia el portaveu de la territorial local de l’ANC, Xavier Ponsdomènech, qui ressaltava la unitat de l’independentisme local.

“Ens vam reunir per posar punts en comú, fer pinya, i elaborar el pla estratègic de campanya que arrencarà dijous a les dotze de la nit. I estem contents perquè a Calella tindrem urnes, col·legis electorals i partits i entitats que fan pinya per tirar endavant el procés”, va exposar.

Les fotografies d’aquest primer acte conjunt de l’independentisme calellenc serviran per estrenar la pàgina web que s’obrirà al Facebook -sota el nom de ‘Fem campanya pel Sí a Calella’-, on s’anirà donant informació puntual dels diferents actes que s’organitzin a la ciutat.

El portaveu de Calella per la Independència crida a respondre amb serenitat i sense por als embats de l’Estat espanyol. Assegura que el moviment té prou força i que així es va demostrar amb la massiva participació a la manifestació de la Diada del Sí a Barcelona.

“Si davant l’assetjament de l’Estat espanyol, el poble de Catalunya de forma pacífica i donant exemple, és una demostració de la força de l’independentisme. Tenim una societat molt unida, estem fent pinya a tots nivells -entitats i partits que volen el sí a la democràcia- i això preval sobre qualsevol atac que pugui fer l’Estat espanyol”, va dir Ponsdomènech.

Unes 600 persones van participar en el desplaçament organitzat per Calella per la Independència, que va habilitar nou autocars per assistir a la manifestació independentista de l’Onze de Setembre a la tarda.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Xavier Ponsdomènech.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *