Sofia Xuan Zhang cinquena al campionat d’Europa

Font: Instagram Club Tennis Taula Calella

La jugadora del Suris Calella, Sofia Xuan Zhang va acabar en 5a posició del Top 10 europeu disputat a Worcester (Anglaterra) del 8 al 10 de setembre.

La jugadora del Suris Calella, Sofia Xuan Zhang va acabar en 5a posició del Top 10 Europeu disputat a Worcester (Anglaterra) del 8 al 10 de setembre.

Amb un balanç de 4 victòries i 5 derrotes, la palista calellenca va sortir beneficiada d’un quàdruple empat que la va deixar en una meritòria 5a posició d’un torneig on la campiona va ser Adina Diaconu de Romania.

1era fase Open Catalunya

Aquest proper cap de setmana se celebrà a Calella i al club Reina Elisenda (Barcelona) la primera Fase de l’Open Catalunya.

Open1aFase (2)

Com a novetat d’aquesta temporada hi ha la inclusió de la categoria Adaptada, en la que a la 1a Fase s’han inscrit 11 jugadors. El Club de Tennis Taula de Calella ha notificat que la categoria Sènior “C” ha estat traslladada a la seu de Reina Elisenda i les categories Aleví “A” i Aleví “B” a Calella, degut al nombre d’inscrits que feien inviable la primera distribució de les categories.

Podeu consultar les inscripcions i categories en aquest enllaç

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *