“Llepafils” inaugura la nova temporada del Cicle Cultural de Calella

La companyia Teatre al Detall repeteix a Calella amb l’obra “Llepafils”. És el primer espectacle que van muntar per al públic familiar i infantil i, al cap de nou anys, es reprograma dins el Cicle Cultural per fer les delícies de grans i petits coincidint amb el cap de setmana festiu del Pont de la Puríssima, que obre les portes a les celebracions del Nadal. Es podrà veure aquest diumenge 6 de desembre a la Sala Mozart, a les sis de la tarda, amb entrades que ja estan a la venda al preu de 6 euros al portal entrapolis.com. Es demana arribar mitja hora abans per fer una entrada escalonada al teatre, seguint el protocol anti-Covid del sector cultural.

Els calellencs Txell Botey i Xavi Idáñez es converteixen en l’Olívia i en Llofià, en aquesta història amb la que s’identificaran moltes de les famílies que es reuniran diumenge a la Sala Mozart. Promet aixecar molts riures tant entre els petits, com també als grans asseguts a les butaques.

És un espectacle molt boig d’una cuina on hi ha un parell de cuiners que faran tot el possible perquè el protagonista de la història, en Lluïset, mengi alguna cosa, perquè només vol patates fregides. A partir d’això, ala cuina passa de tot i els cuiners se les hauran d’empescar per aconseguir el seu objectiu.

Llepafils és el primer espectacle que la companyia va muntar per al públic infantil i familiar. El van portar a Calella farà uns nou anys i s’havia programat per aquest passat mes d’abril, però la pandèmia va portar a cancel·lar-lo.

Botey anima a tothom a aprofitar la represa de l’activitat per anar al teatre, amb la tranquil·litat que les sales reuneixen totes les mesures de seguretat, i més.

Aquesta és la clau: que la gent se senti segura. Però em sembla que el teatre i la cultura en general ha fet molt bona feina en aquest aspecte. S’ha dit moltes vegades que en l’àmbit cultural no hi ha hagut rebrot i que s’han complert totes les mesures de manera molt estricta. Tothom va amb mascareta, es fan les entrades i sortides de forma esglaonada, quan compres l’entrada es bloquegen els seients del costat…

Seguint la normativa anti-Covid, es recomana arribar mitja hora abans de l’inici de l’espectacle per poder fer una entrada esglaonada i, en tot cas, respectar la distància de seguretat.

Llepafils és una obra de teatre familiar, adreçada al públic major de 3 anys. La funció es farà aquest diumenge 6 de desembre a la Sala Mozart, a les 18h. Les entrades es poden comprar al portal entrapolis.com al preu de 6 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *