La cançó napolitana, protagonista del pròxim concert de la Temporada Lírica

Imatge del cartell del concert "La bella Napoli" que es farà aquest dissabte a Calella

El Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia han penjat el cartell d’entrades exhaurides per al concert “La bella Napolli” d’aquest dissabte al Far de Calella. Una proposta que uneix les programacions de la Temporada Lírica Ciutat de Calella i del festival NEC i que dedica a la cançó napolitana. Les interpretarà el tenor Albert Deprius, amb l’acompanyament de Josep Buforn, al piano; i la participació de la instrumentista Laetitia Barbera, que aportarà al concert el so de la mandolina, tant típica i pròpia de la música d’aquesta regió italiana.

El director de l’associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, Albert Deprius, ha avançat que han preparat un programa que combina peces més i menys conegudes.

És un programa interessant. Des de “La Serenata” i “L’ultima canzone” de Tosti, I’ te vurria vasà” de Di Capua, “Parlami d’amore Mariu”… En definitiva, un seguit de napolitanes cantades per mi i acompanyades pel pianista Josep Buforn. Com a novetat, comptarem amb la mandolina de Laetitia Barbera, una música siciliana que toca aquest instrument tan típic de la cançó napolitana.

Els tres seran aquest dissabte a la nit al Far, amb un concert molt esperat pel públic que segueix fidel totes les produccions del Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia. Diu Deprius que és un al·licient per seguir treballant des de Calella per fer créixer la cultura musical del país.

Estem contents perquè cada vegada més, any rere any, anem mantenint i ampliant el públic. Ens ve gent de Barcelona i Girona, contents que ens segueixin els de casa, però és bo per a nosaltres i per a la ciutat fer activitats que tinguin ressò a la resta del país.

Com en tots els concerts, el recinte del Far s’obrirà abans perquè la gent hi pugui pujar a sopar. Hi ha servei de transport gratuït amb Carrilet, amb tres sortides a partir de les 20.30h, i cada mitja hora, des de l’Oficina de Turisme de la carretera N-II. També hi haurà trajectes de tornada un cop s’acabi l’espectacle.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *