Calella Marxa editarà un llibre amb les receptes dels seus socis

La pandèmia ha aturat tota l’activitat de Calella Marxa. Lluny queden els dies on l’entitat feia les seves sortides setmanals quan aplegava prop d’una cinquantena de socis. Les restriccions per la Covid els impedeixen continuar amb aquestes caminades i és per això que ara han decidit reinventar-se i editar un llibre amb les receptes dels seus socis.

L’objectiu de la proposta és reactivar l’esperit gastronòmic que sempre que ha tingut el grup marxista. Mercè Montserrat, secretària de l’entitat, diu que amb propostes com aquesta aconsegueixen mantenir motivats a tots els socis que enyoren les caminades.

Amb tota la situació epidemiològica volíem que els socis estiguessin actius i hem pensat en diferents iniciatives. El futur llibre que sortirà al mes d’abril és una d’aquestes propostes per mantenir l’esperit viu.

Els socis de l’entitat poden presentar les seves receptes fins a finals de març. Han de fer-ho mitjançant un escrit on es detallin les pautes per a l’elaboració del plat i una fotografia. L’entitat treballa amb el compromís de poder publicar el llibre per Sant Jordi.

Els temps per presentar el plat que triïn és fins a finals de març. Tenen un mes i mig de temps per anar enviant les seves propostes. Esperem poder donar el llibre per Sant Jordi.

El llibre serà un recull d’entre 50 i 60 receptes de tota mena, des de més senzilles, com una torrada de pernil, a més sofisticades i elaborades, però aptes per a tothom que s’atreveixi a jugar amb els fogons. Des de l’entitat avancen també que estan treballant perquè algun xef de renom pugui fer-los el pròleg del llibre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *