L’ocupació turística per Setmana Santa a Calella, més alta que la mitjana de l’Alt Maresme

Les dades han superat les expectatives del sector turístic calellenc per la passada Setmana Santa. Segons dades facilitades per Turisme de Calella, a partir de la informació donada pels mateixos establiments d’allotjament, l’ocupació mitjana ha estat del 91,58%. Això significa un increment de gairebé 8 punts respecte el 2108.

Els turistes de l’Estat espanyol són els qui majoritàriament han ocupat les places hoteleres disponibles als establiments d’allotjament que hi havia oberts a Calella per la Setmana Santa. Representen el 38,06% del total. Seguits dels alemanys, francesos, italians, britànics i visitants de la resta d’Europa. Aquesta xifra millora la dada mitjana comarcal d’ocupació que va donar a conèixer el Gremi d’Hostaleria del Maresme a Ràdio Calella TV, que no arribava al 90% i ho atribuïa al mal temps.

A banda d’una ocupació més alta que la del 2018, les dades també confirmen una oferta de places més important: hi havia 8.990 disponibles, el 65,67% del total.

Segons Turisme de Calella, la ciutat es consolida com una de les destinacions turístiques preferides per, entre d’altres motius, la proximitat amb la ciutat de Barcelona. Hi afegeix altres atractius d’interés cultural i gastronòmic, com el Carpe Birrem o el Festimatge.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *