L’ONG Pallasos en Rebeldia rebrà gairebé 5.000€ de Calella

És la xifra que es va recaptar amb les entrades al concert de Festa Major amb l’Orquestra Maravella, un espectacle solidari a benefici d’aquesta entitat. Els integrats de l’entitat van quedar “al·lucinats” quan van conèixer la xifra final de recaptació.

En concret es van recaptar 4720€. El calellenc Ernest Vila és membre d’aquesta ONG i ha volgut donar les gràcies públicament al govern municipal per haver escollit aquest any que Pallasos en Rebeldia sigui la beneficiària del concert solidari. Vila ha deixat clar que tots els diners rebuts es destinen de forma íntegra als projectes de l’entitat, que en aquests moments són diversos. “Per nosaltres seran vitals aquets prop de 5.000€, perquè ara tenim moltes caravanes a l’hora, ara mateix tenim companys que van a camps de refugiats de Melilla, uns altres que s’estan preparant per agafar l’avió i anar cap als camps de refugiats saharauís de Tindouf, i tenim uns altres companys aquí Catalunya preparant i ultimant el festival Esperanzah! que arrenca aquest cap de setmana”.

El grup musical Txarango forma part de la caravana que va en aquets moments cap a Melilla, però també treballen a Palestina, Grècia i a Catalunya mateix. A tots aquets llocs Pallasos en Rebeldia hi porta alegria per als més petits. Vila: “El més important, per sobre de tot, és treure unes quantes rialles dels nens que més ho estan patint, als camps de refugiats de Lesbos, d’Idomeni, amb tots els companys que estan fugint d’una guerra absolutament terrible i criminal com la de Síria… això per una banda, fer riure els nanos, portar bon rollo, energia, fraternitat i alegria als camps de refugiats però també un lleguatge molt directe, i intentem molts cops tenir personatges mediàtics que donin un missatge potent a nivell immediat, viral, d’atenció a la ciutadania i un rerefons social i crític.

El dia 21 d’octubre es farà l’acte d’entrega dels diners recaptats a Pallasos en Rebeldia, i com a mostra d’agraïment, l’entitat es planteja fer un festival a Calella.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. ernest ha dit:

    Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *