L’Screamin’ Festival celebra el seu vintè aniversari amb Del-Satins i Linda Gail Lewis

Arriba la vintena edició del festival de música rock&roll dels anys 50. De dimecres a dissabte, la Fàbrica Llobet Guri acollirà els concerts d’una edició marcada pel seu vintè aniversari.

Són declaracions del director del festival, Carlos Díaz.

Normalment, com jo sempre dic, cada festival que fem és especial. Procurem no repetir mai cap artista que ja ha tocat per nosaltres i bàsicament el que el fa especial és això i comptar amb el nostre públic que ens ha donat suport tots aquests anys.

I portarà grans noms musicals com els americans Del-Satins o a Linda Gail Lewis, germana del famós cantant Jerry Lee Lewis.

Com és un estil de música que està funcionant fa gairebé 70 anys, hem procurat sempre portar els artistes originals i de les diferents dècades fins avui, el problema és que ara ja els originals pocs poden estar en actiu. Llavors hem aconseguit reunir als Del-Satins, és una banda de Nova York que feia el que es diu the whop, que és un estil més enfocat a l’estil vocal. I després a partir d’aquí ja tenim artistes de diferents dècades: tenim els Crazy Cavan, que és una banda que va començar a finals dels 60, tenim la germana d’en Jerry Lee Lewis, famós pel seu Gran bola de fuego, pianista, que ja estava activa a finals dels 50, i a partir d’aquí ja tenim artistes de totes les dècades i de diferents països.

Díaz ha apuntat que el públic espera fins a última hora per adquirir la seva entrada i que es mouen entre les 1500 i les 2000. També ha explicat que el públic ve de fins a 20 països diferents d’arreu del món.

Nosaltres sempre ens movem entre les 1500-2000 entrades, encara en queden. El nostre públic sap que mai farem un sold out, un esgotades. Llavors esperen a última hora. Nosaltres controlem un 20% de les reserves, de l’allotjament i, per tant, sabem d’on venen i tenim comptats uns 20 països: quasi tots els països de la UE, tenim gent d’Estats Units, Canadà, Austràlia, Brasil, Mèxic…

Enguany, la tradicional exposició de cotxes clàssics dels anys 50 i 60 i el mercat de segona mà que es fan al Passeig Manuel Puigvert tindran lloc dissabte al matí, activitats gratuïtes que Díaz ha afirmat que es fan amb la voluntat d’integrar el festival a la ciutat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *