L’última de Cesc Gay, “Sentimental”, arriba aquest dijous al Cicle Gaudí de la Sala Mozart

El Cicle Gaudí porta aquest dijous a Calella una de les pel·lícules de l’any. És l’adaptació a la gran pantalla de l’obra teatral “Los vecinos de arriba”, també escrita per Cesc Gay. Una tragicomèdia sobre la vida, els dubtes i els limitacions dels protagonistes de “Sentimental”, Javier Cámara, Griselda Siciliani, Belén Cuesta i Alberto San Juan. La història es desenvolupa entre les quatre parets d’un menjador. El Julio i l’Ana conviden els veïns del pis de dalt i durant el sopar els fan una sorprenent proposta.

Sentimental es projectarà aquest dijous a la Sala Mozart, dins la programació del Cicle Gaudí (20h). Justament, la pel·lícula de Cesc Gay era una de les més nominades de l’última edició dels Premis Gaudí, i es va emportar el premi al millor actor secundari per Alberto San Juan, que també es va alçar amb un Goya per aquesta interpretació.

El preu de l’entrada general és de 4,50 euros. Hi ha preus reduïts per als titulars del Carnet Jove i els membres de la Federació d’Ateneus de Catalunya (3 euros), per a les persones jubilades (3,50 euros) i una oferta de 2×1 per als socis del Club La Vanguardia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *