L’última Fira Marinera de la temporada, aquest dissabte

Més d’una vintena de parades d’artesania a la Fira Marinera que Petits Creadors muntarà aquest dissabte, a la Plaça de l’Església, en l’última cita de la temporada. Funcionarà ininterrompudament de deu del matí a deu de la nit, amb una proposta complementària d’activitats infantils i també oferta gastronòmica: hi haurà xurros i castanyes, les pròpies d’una tardor que es resisteix a arribar, almenys pel que fa a les temperatures d’aquests dies.

Aquest dissabte 30 de setembre se celebrarà la quarta i última fira d’ambientació marinera que organitza Petits Creadors, amb parades d’artesania a la Plaça de l’Església. Anna Jiménez, la presidenta de l’associació, detalla l’oferta que s’hi podrà trobar durant el dia.

Hi haurà parades de crochet, roba per a infants, il·lustracions, bijuteria i cosmètica (…) A més, mantenim les activitats del contacontes amb la Sílvia Serra, a les sis de la tarda, i pintacares durant tot el dia.

També hi haurà una xurreria i un punt de venda de castanyes per donar la benvinguda a la tardor. La Fira Marinera funcionarà de deu del matí a deu de la nit.

Jiménez fa una valoració molt positiva de les tres edicions d’aquest estiu, i dona pràcticament per feta la continuïtat de la iniciativa.

Totes les artesanes estan contentes. De fet, quan ens envien sol·licitud per participar a la pròxima fira significa que els està anant bé. A veure com acabem amb aquesta última edició, que hem fet coincidir expressament amb l’IRONMAN perquè hi hagi més afluència. En principi, el nostre balanç és molt positiu. Estem súper contentes.

La Fira Marinera de Petits Creadors es va estrenar al Passeig Manuel Puigvert per després moure’s cap a la Plaça de l’Església, un emplaçament més cèntric i per on hi passeja més gent que, segons diuen, els està donant molt bons resultats. Amb tot, no descarten provar altres ubicacions de cara al futur i la Riera Capaspre estaria en la llista.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *