Mama Dousha, al cartell de barraques de Festa Major de la Minerva

“Rikiti” és la cançó més coneguda de Mama Dousha, un dels artistes que pujarà a l’envelat de barraques de Festa Major de la Minerva, el pròxim mes de setembre. Va ser la més punxada a les ràdios del país, a finals d’any passat, i la més buscada a la plataforma Shazam. Un fenomen musical que ha colpejat fort l’escena catalana, la urbana en concret, creat per Bruno de Fabrizzis, el músic i cantant que hi ha darrera del seu nom artístic, amb arrels argentines i italianes, però que en realitat és del barri barceloní de Poblenou.

Rikiti va ser la carta de presentació de Mama Dousha, tot i que ja tenia al mercat altres temes com Britney, que els Tyets van voler versionar amb ell.

Aquestes dues cançons s’inclouen en un EP titulat “Segur que m’equivoco”, on defineix amb claredat el seu estil sonor: una música electrònica que es barreja amb pop urbà i cançó d’autor. També hi ha L’amor no està de moda, un tema mestís, d’aires ètnics, pel qual compta amb la coL·laboració del líder de Dusminget, Joan Garriga.

El seu és el segon nom confirmat al pròxim cartell de barraques de Festa Major de la Minerva de Calella. L’àrea de Cultura i Fires encara no fa pública la data de l’actuació a l’envelat de la platja. El que sí s’ha anunciat és que l’Orquestra Diversiones obrirà la programació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *