Manuel García (Associació de Veïns Calella Centre): “Vull un canvi de govern progressista i d’esquerres”

Els presidents de les dues entitats veïnals de Calella han passat aquest matí pel programa La Ciutat on han llançat crítiques directes a l’acció i el tarannà del Govern Municipal del PDeCAT i el PSC. Manuel Garcia, de Calella Centre, s’ha pronunciat reclamant la necessitat que en les pròximes eleccions hi hagi un canvi de govern de perfil més progressista i d’esquerres. En aquest sentit, ha admès tenir bona sintonia amb els partits d’ICV, la CUP i ERC; amb qui s’ha reunit darrerament. Però preguntat per la seva possible entrada a la política municipal, Garcia ha descartat de totes totes formar part de cap llista.

El president de l’Associació de Veïns Calella Centre ha dit que defensa el canvi de Govern a l’Ajuntament de Calella pensant en el benefici comú de la ciutadania.

Estic dient que vull un canvi progressista i d’esquerres perquè beneficiï al conjunt dels ciutadans, no a mi personalment (…) La CUP, ICV o comuns no hi haurà problema, tampoc amb ERC, perquè tenim evidentment certa sintonia.

Garcia ha criticat l’executiu de Montserrat Candini per ser poc tolerant amb les crítiques i transparent amb la seva acció política.

De la seva banda, el president de l’Associació de Veïns Codina, Miguel Martínez, s’ha queixat de les continues mostres de menyspreu que reben per part de l’alcaldessa.

Cada vegada que li dic alguna cosa a aquesta senyora… [silenci] Però el que hauria de fer és donar una volta per Calella i vegi com està (…) Quan li vaig demanar que visités l’estand que teníem a la Fira no va entrar, li vam demanar dues vegades. Una alcaldessa, si hi ha un parell d’associacions de veïns, el mínim seria que s’hi acostés.

El president de Codina ha explicat que sí tenen un tracte diferent amb el regidor de districte i segon tinent d’Alcaldia, Josep Torres, admetent que ha estat l’únic polític en els últims anys que s’ha preocupat per la situació del veïnat i ha intentat resoldre els problemes que se li han traslladat. Algunes vegades no de forma molt satisfactòria, ha dit referint-se a l’àrea de jocs infantils.

En relació a les trobades que han mantingut amb membres del Govern per plantejar diverses qüestions, Manuel Garcia ha revelat que va parlar amb el tinent d’Alcaldia de Seguretat, Convivència i Mobilitat, Albert Torrent, sobre la seva proposta d’implementar l’àrea verda a Calella per a residents. Intueix, però, que ha caigut en sac buit.

Enteníem que calia buscar una solució a la zona blava i que la verda era una alternativa. I vam quedar que ho analitzarien i ens dirien alguna cosa (…) Crec que haurem d’esperar que hi hagi un canvi real de govern a Calella.

En termes de mobilitat, les associacions de veïns posen l’accent en el col·lapse de la carretera N-II. Consideren que s’hauria d’integrar-se plenament en la trama urbana de Calella com qualsevol altre carrer i que es derivi el trànsit en d’altres vies de comunicació alternatives com sí s’ha fet en d’altres territoris.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. J Lluis ha dit:

    Felicitats als Presidents de L’associació de Veins Calella Centre i veins barri Codina.Tenen tota la Rao del Mon en Revindicar las millores Socials i de Serveis Publics de Calella..La Participació Veinal i Ciudadana es molt Important a fi de que un Municipi avanci i es millori..Aixo es Diu “Calitat Democratica”..I es Una Autentica Vergonya veure l’estat del Rial i parc dels Apartaments Codina..Tal com diuen..El Barri es de Calella i es la Entrada i Cara Visible de Calella i no la Periferia i es de Sentit Comú que es millori la Imatge i serveis per tots els Veins.igual que altres barris i carrers de Calella..Es una Realitat que la Alcaldesa Candini i el seu Govern des de el 2011. No s’han cuidat de fer Politicas i Milloras Reals Socials i d’interes Públic consensuadas amb els Veins de Calella..Falta molta Transparencia i Sensibilitat de la Gestió Local.I escoltar mes a les Personas Activament.No pot ser que es gastin Diners de tots els Calellencs en Càmeres per incrementar Multas,Estatuas,Retols Ruinosos,I subencionar La Fira,El Octover Fest,les Curses del Iron Man,Carrilets de 160.000€ i 140.000€ al 2018..Una Ruina cada any.Des de el 2011 no s’ha fet res per Incrementar,Millorar la Vivenda Social i de Lloguer a Calella.Res..I Declarar Calella com Municipi Exent de les Expropiacions dels Abusos dels Bancs de Vivendas de la Gent.Habent Pagat el IBI i taxes pùblicas cada Any per poder viure a Casa nostre.Jo mateix en nom dels Veins vaig Presentar una Queixa formal per l’Increment del IBI 5% al 2017 i 6% 2018 i el Ipc Anual..Quan els Sous i Pensions nomes han Pujat o no 0,25% +- Es una Vergonya.La gestió de les Zones Blavas Calella un Autentic Abus.De que serveix tenir que pagar el Impost de Circulació Municipal cada Any,Si despres no pots fer us dels estacionaments.Calella com ja ha Fet Pineda ha de tenir Ja la Implantació de las Zones verdas i gratuitas per els Veicles censats al Municipi..I Implantació de viñetas,Semanals o Mensual Justas per Gent que tingui la seva feina a Calella Diariament.Calella li fa Falta un Gir de 360• en Politicas Progresistas Socials justas i Transparents..Millorar la Calitat de Vida de les Personas i Millor Imatge de Calella i Gestió dels Diners Pùblic.Veins i Veines de Calella Desperteu.Revindiqueu.Participeu. Amb Sentit per el Be Comú. ??

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *