Stop Deshaucios Alt Maresme crida a manifestar-se dissabte a Barcelona contra la decisió del Suprem

Foto: LaVanguardia

La decisió del Tribunal Suprem de fer marxa enrere i sentenciar que siguin els clients i no la banca qui pagui l’impost de les hipoteques, en contra del que havia resolt fa només tres setmanes, està provocant un cúmul de reaccions, a nivell social i també polític. De fet, aquest mateix matí s’han convocat una manifestació per dissabte a la Plaça Catalunya (18h) a la que s’hi suma i crida a assistir-hi la plataforma Stop Deshaucios Alt Maresme, de defensa dels afectats per la hipoteca. La seva portaveu, Marta Afuera, ha denunciat que la resolució del Suprem ha acabat dinamitant les poques garanties democràtiques que encara hi havia a l’Estat espanyol.

Afuera ha animat als calellencs a no quedar-se a casa de braços plegat davant la sorprenent resposta del Suprem sobre l’impost de les hipoteques.

És molt important que mostrem la nostra indignació sortint al carrer, que no ens quedem de braços plegat, per dir prou i que no pot ser que la banca sempre guanyi. Hem de reclamar un estat que miri els drets socials i això ho hem de defensar entre tots. Ha quedat demostrat que a Espanya hi havia una democràcia molt dèbil i que el Tribunal Suprem l’ha acabat de matar.

La portaveu d’Stop Deshaucios Alt Maresme ha assegurat que a Espanya “només hi ha justícia pels rics i poderosos” que poden controlar els tribunals.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a la portaveu de la plataforma de defensa del dret a l’habitatge, Marta Afuera. 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *