Pérez Basart (PP) confirma que no assistirà al ple, com a mínim, fins el mes de gener

Imatge d'arxiu

El regidor i únic representant del Grup Municipal del PP a l’Ajuntament de Calella no acudeix a les convocatòries des del passat 31 de juliol. I seguirà així, com a mínim, fins el pròxim mes de gener, segons ha explicat ell mateix a Ràdio Calella TV, al·legant que està rebent amenaces i coaccions per la seva condició de regidor popular.

Josep Maria Pérez Basart ha dit que no ha presentat denúncia formal pels atacs que està rebent, però sí que ho ha notificat als membres de la Corporació Municipal.

Amb la seva absència a les sessions plenàries, el PP de Calella es queda sense representant efectiu al Plenari Municipal. El regidor no tindria previst tampoc participar, ni a porta tancada, en la discussió del projecte de Pressupost Municipal del 2018 que marca la línia d’acció política de tot l’exercici.

Tot i no assistir a les convocatòries, Pérez Basart ha seguit cobrant la indemnització estipulada per als regidors sense cartera i que és de 240 euros bruts al mes. Segons els règims vigents, aquesta quantia es percep per “assistència efectiva” als òrgans col·legiats.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *