Marc Martínez portarà “Tu último día en la tierra” al Festival de Sitges

Després de recollir reconeixements arreu del món amb la seva òpera prima, la pel·lícula de terror “Framed”, el cineasta calellenc Marc Martínez ha retornat al format curt i a la ciència-ficció en la seva nova producció. “Tu último día en la tierra” explica la història d’un home disfressat de llop que trenca les barreres temporals amb l’únic objectiu de compartir una estona amb la seva dona. L’ha presentat al festival del gènere més important de Corea i a Atlanta, i ha estat premiat al Fantaspoa de Portoalegre (Brasil). El pròxim mes d’octubre es projectarà al Festival de Cinema de Sitges, que ha seleccionat el nou treball de Martínez.

Amb un pressupost de 500 euros, el cineasta calellenc Marc Martínez ha rodat el seu nou curt Tu último día en la tierra, que ha estat seleccionat pel Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya. Arribarà a Sitges havent rebut molt bones crítiques, i els primers premis.

Tracta sobre una temàtica clàssica del gènere de ciència-ficció, els viatges temporals, però amb un argument i una factura visual que té el segell Martínez.

S’hi parla dels viatges al passat però no per modificar el passat sinó per fer turisme. Si vols saber què passa a la primera Guerra Mundial ho pots viure en primera persona. El protagonista viatja al passat per viure els seus últims dies de vida però en comptes de mirar i no tocar intenta canviar els esdeveniments i, a partir d’aquí es desencadena la trama.

ona maresmeMartínez és l’autor del guió d’aquest curt, que ha dirigit i muntat, i que ha produït Alex Maruny. S’ha estrenat aquest 2019 i ja ha girat mig món.

A Brasil vaig guanyar un premi al millor curt i vinc de Corea del Sud, del festival Be Fun de gènere fantàstic, un dels més importants d’Àsia. Ha sigut la meva primera experiència allà, on vam conèixer molta gent, molts directors del Japó i Corea, hem vist molt cinema… Segurament això és la millor recompensa, i poder-ho fer amb el teu equip i els teus amics.

 

Tu último día en la tierra és la sisena producció del cineasta calellenc, que va ser un dels convidats especials del magazine comarcal Ona Maresme que es va fer des de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *