En marxa les obres de manteniment i millora del Pavelló Municipal del Parc Dalmau

S’està aprofitant l’estiu per fer una posada a punt de l’equipament municipal. Aquests dies s’estan fent treballs de manteniment a les parets exteriors per evitar les filtracions, entre d’altres; però els operaris encara no han entrat a dins del pavelló. S’ha de substituir el paviment actual per un parquet d’alt rendiment, amb una inversió de gairebé 183.000 euros. Aquesta actuació deriva del Pla d’Equipaments Esportius.

El tinent d’Alcaldia i responsable d’Esports, Marc Buch, ha explicat les dues actuacions que s’estan fent dues parets exteriors del Pavelló del Parc Dalmau, on s’hi havien detectat filtracions d’aigua.

A la banda nord, s’ha aprofitat també per consolidar el talús de sorra per evitar esllavissades i per obrir un pas per l’aigua de pluja.

Tots els pilars s’han restaurat i hem consolidat el talús de sorra i hem obert un passadís de formigó que també ens ajuda a recollir millor l’aigua i evitar que hi pugui haver filtracions, que n’hi havia alguna.

El cost dels treballs pugen als 46.000 euros. S’hi han de sumar poc més de 14.000 euros per l’obra que, paral·lelament, s’està fent a la paret sud.

En el pàrquing que hi ha entre La Minerva i el Pavelló, hi ha un element d’obra en forma de torre on es patien filtracions d’aigua quan plovia. S’havia de solucionar i és el que s’està fent ara.

PHOTO-2019-07-18-16-11-12La principal actuació que es farà aquest estiu al Pavelló serà la substitució del paviment per un parquet de fusta d’alt rendiment. És una obra que deriva del desenvolupament del Pla d’Equipaments Esportius, amb una inversió de gairebé 183.000 euros, i que l’adjudicatària ha d’entregar abans del 31 d’agost.

El projecte es va licitar i adjudicar, s’ha firmat el contracte i està en vigor l’obra i estan corrent els terminis. El 31 d’agost el parquet ha d’estar col·locat. És veritat que ara mateix no es veu molt moviment al Pavelló però hem de pensar que l’empresa ens va avisar que anirien fent feines mica en mica i que el gruix serà quan arribi el parquet, que hi ha un termini d’entrega d’entre quatre i sis setmanes.

La substitució del parquet del Pavelló Municipal del Parc Dalmau atendrà la petició feta per part del CB Calella i la UEH Calella. Els dos clubs van presentar-ho als Pressupostos Participatius del 2018 però no va ser el projecte escollit per votació ciutadana.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *