Marc Pou es penja tres medalles al Campionat de Catalunya júnior

El nedador calellenc va guanyar el títol català en la prova de 400 estils del Campionat de Catalunya Júnior disputat a les instal·lacions del Club Natació Mataró. A més, es va penjar la medalla de bronze als 200 estils i als 200 braça.

Marc Pou va fer un gran paper durant tot el cap de setmana de competició, demostrant estar en un gran estat de forma. Va guanyar l’or als 400 estils amb un temps de 4:43,48. Amb un temps de 2:32,50 va guanyar el bronze als 200 braça, i també va ocupar la tercera posició del podi a la prova dels 200 estils, amb una marca de 2:13,93.

Els nedadors encarregats de representar el conjunt calellenc van ser: Alba Estany, Anna Lázaro, Marc Pou, Joel Pozo, Mar Puigvert, Júlia Ruiz i Aina Sala. Al circuit els absoluts van ser-hi: Pol Brunet, Èric Pujol, Adrià Tébar, Laura Torras, Mireia Van Riet i Núria Vilardebò.