Marcel Rey, a la candidatura de Junts

Junts per Catalunya de Calella ha anunciat la incorporació de Marcel Rey a la llista amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del 28 de maig, i que encapçala l’actual alcalde Marc Buch. És el dissetè nom confirmat de la candidatura electoral del partit, que a través de les xarxes socials ha donat a conèixer el perfil de Rey. De formació, graduat superior en Restauració a l’escola Sant Narcís de Girona; a nivell laboral, ha format part de l’equip de cuina de l’Hotel Volga i, durant set anys, va regentar el seu propi restaurant a Calella. Actualment, és cap de producció de l’empresa Artipasta, dedicada a l’elaboració de pasta fresca. També se significa per la seva vinculació amb diverses entitats locals.

El nou integrant de la candidatura de Junts per Catalunya de Calella va ser membre de l’Agrupament Escolta Montnegre i del Club Bàsquet Calella. Ara, forma part de la junta de l’Associació Sant Quirze i de la Confraria de Setmana Santa que organitza la processó del Silenci i la Llum, amb la que sortirà aquest Divendres Sant. Marcel Rey també posa de relleu el seu compromís amb Òmnium Cultural i el Consell per la República.

En la publicació que ha compartit a les xarxes socials, la llista de l’alcalde Marc Buch anuncia la seva incorporació a l’equip per fer “la Calella que volem”, que és l’eslògan que està utilitzant aquestes setmanes abans d’entrar en període de campanya.

Junts per Catalunya de Calella ha anunciat que Rey s’incorpora a la candidatura electoral amb la qual es presentarà per primera vegada a les municipals del 28 de maig. L’alcaldable és Marc Buch i a la llista hi ha Josep Grima i Josep Puig, portaveu i coordinador local del partit, respectivament. També s’han confirmat els noms d’Araceli Santarén, Lídia Pidemunt, Christian Negre, Anna Pérez, Quim Pla, Manel Vicente, Mireia Itchart, Laura Janer, Judit Pedemonte, Marina Vergés, Raymond Mallat, Lluís Cassola i Miquel Àngel Tur.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *