Maria Hinojosa i Eduard Iniesta al NEC

maria hinojosa i eduard iniesta

La veu de Maria Hinojosa i la guitarra de Eduard Iniesta són la proposta per avui en el marc del Festival NEC. Degut a la previsió de pluja, el concert es trasllada a la Sala Mozart enlloc de celebrar-se al Far, tal com estava previst.

El virtuós dels instruments de doble corda mediterrània, Eduard Iniesta, influït per les textures sonores de les rondalles i pel seu interès per la música popular, es troba amb la cantant lírica Maria Hinojosa, que ha cantat en alguns dels més prestigiosos teatres del món com l’Òpera de Philadelphia, Teatre del Liceu, l’Arena de Verona o el Teatre Colon de Buenos Aires, entre molts altres. D’aquest encontre neix un espectacle amb un repertori amb temes d’autors dels segles XVIII, XIX i XX, fins a clàssics del jazz. N’ha parlat la Maria Hinojosa, en una entrevista a l’Info Migdia.

Farem un recull de peces que són estrenes, són del Eduard Iniesta, i diguem que la gràcia del concert és que fem un repertori molt obert, un ventall molt gran. Tant ell com jo venim del món del clàssic i no ho deixarem de banda però també arribarem fins el món del jazz i alguna sorpresa més.

Un repertori ampli i variat adreçat a tots els públics.

A tothom, a qualsevol tipus de públic. Hem tingut la sort de poder gaudir de moltes edats edats en els concerts que hem fet fins ara. Ens ha arribat a tots d’una manera diferent. Penso que el fet de fer música des de l’honestedat o la voluntat de fer-ho des de la bona tècnica i de passar-s’ho bé, al final no hi ha un públic determinat. Està obert a tothom, a qui vulgui passar-ho bé

El concert del Maria Hinojosa i Eduard Iniesta serà avui, a les 22h, a la Sala Mozart.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat