Arrenca la Festa Major de Pineda de Mar

festa major pineda

Avui divendres comença la Festa Major de Pineda. Sis dies d’activitats socials i culturals, que un any més compta amb la complicitat d’entitats i particulars del poble.

Un dels punts calents serà la Plaça Espanya on hi han previstes les actuacions de les orquestres Costa Brava, Titanium, Centauro, la Grupesta i la Selvatana. De fet, aquesta és una de les novetats d’enguany segons ha explicat el regidor de Cultura Santiago Macip a l’emissora municipal. L’espectacle de circ ¨Lurrak¨o el Vermut Flaix FM i El Bandarra a la Platja dels Pins, és una altra de les novetats. Justament a la Platja dels Pins, és manté l’espai de Barraques amb, això sí, un canvi d’ubicació de l’escenari que millorarà l’espai, el control i la seguretat. Es farà especial incidència als joves amb la campanya NO és NO i amb el consum responsable d’alcohol.

Demostracions de balls, activitats esportives, sardanes i un munt de propostes més, són les activitats de les que podran gaudir els pinedencs i tot el públic assistent a la Festa Major durant aquest dies i fins el proper dimecres.

Podeu consultar el detall de les activitats entrant al web municipal.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat